Nikon D850

Nikon heeft de Nikon D850 aangekondigd en zegt hiermee de volgende stap te hebben gezet in de digitale SLR-camera’s met full-frame, hoge resolutie en hoge snelheid, een camera waar men lang naar heeft uitgekeken.

De D850 wordt een formidabel hulpmiddel voor degenen die geen concessies aan uitzonderlijke beeldkwaliteit en veelzijdigheid willen doen, inclusief aankomende en professionele fotografen, en amateurs die landschappen, commerciële sport, mode en bruiloften vastleggen, zowel als makers van multimedia-inhoud. Nikon heeft al bevestigd dat de D850 maar liefst een 8k-timelapse functie heeft! Bekijk de video hieronder voor een impressie van wat de Nikon D850 kan:

De D850 is de opvolger van de D810, die alom werd geprezen om zijn uitzonderlijk scherpe en heldere beelden en rijke toonkenmerken. Deze nieuwe FX-formaat digitale SLR-camera is ontworpen met diverse nieuwe technologieën, kenmerken en prestatieverbeteringen die een direct resultaat van de feedback van gebruikers in de loop der jaren zijn. Gebruikers die het allerbeste van hun camera-apparatuur eisen.

De D850 moet de verwachtingen overtreffen van het uitgebreide scala aan fotografen die naar hoge resolutie en hoge snelheid zoeken. Op dit moment is er nog een groot gat tussen de Nikon D810 en de Nikon D5 met een enorm prijsverschil daartussen. Dat gat lijkt te worden gedicht met de Nikon D850. Er gingen al vele geruchten, maar helaas moeten we nog even in spanning blijven wachten, want meer informatie over dit product wordt later aangekondigd.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *